Муніципали в Луцьку посварилися з «Новою поштою». ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Муніципали в Луцьку посварилися з «Новою поштою». ФОТО
image
Віктор Гордійчук / 08.02.2023 / 0 Коментарів

Працівники муніципальної варти у Луцьку виявили низку порушень з боку відділення «Нової пошти» на вулиці Кравчука.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міськради у фейсбуці.

«Завжди переповнена урна для сміття, здерта шпаклівка на стінах та фундаменті, пошкоджена бруківка перед входом та самі сходи, потрощена стічна труба і ряд інших порушень, які видно неозброєним оком», - йдеться у повідомленні.

Ще напередодні інспектор видав припис на усунення усіх цих недоліків, натомість управляючий відділенням, у розмові з представницею департаменту, поводив себе зверхньо, кричав та хамовито заперечував законність дії Правил благоустрою міста Луцька, мотивуючи, що він просто орендар приміщення, і тому ніяких робіт по влаштуванню елементарного благоустрою виконувати не збирається, а ще й навпаки, демонтує сміттєву урну, чим свідомо порушить п.п. 3.1.4. Правил благоустрою. Окрім того, наголосив, що на час дії воєнного стану усі правила та закони не діють.

Отож, порушника чекає покарання згідно з чинним законодавством, а департамент муніципальної варти звертається до усіх суб’єктів господарювання, власників чи орендарів приміщень – виконання законів, чи то правил у сфері благоустрою є обов’язком кожного громадянина, а воєнного стан – не привід нехтувати елементарними нормами порядку.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *