На алтаї чиновники на відкриття сміттєвих баків запросили співати місцеву зірку. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На алтаї чиновники на відкриття сміттєвих баків запросили співати місцеву зірку. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 02.08.2022 / 0 Коментарів

У республіці алтай адміністрація маймінського сільського поселення спільно з жителями територіального громадського самоврядування "Березовий гай" 29 липня відкрили першу в районі точку роздільного збору сміття. Проте свято зробили надто "урочистим", за словами одного з учасників заходу.

Після того як заступник голови маймінського сільського поселення Галина Рогова привітала присутніх і вручила лист подяки за внесок у благоустрій території муніципальної освіти, запрошений співак виконав душевну пісню поряд з баком.

"Сьогодні в Маймі, де я живу, урочисто відкрили смітник. Інших новин у мене для вас немає. Хлопці, у мене вже реально руки опускаються. Я все розумію, але смітник! Смітник! Це ж та річ, яка за номіналом має бути! Ви угораєте?", - поділився зі своїми друзями в соцмережі Дмитро Є., але незабаром свою посаду видалив.

Чоловік зазначив, що до смітника спеціально привели дітей, щоб вони викинули туди пластикові пляшки, а голова територіального громадського самоврядування отримала федеральний грант.

"Це чудово. Але є питання: куди потім це відвозитимуть? У мене є зібрані скляні та пластикові відходи. Нікуди не приймають", – запитує у коментарях Ксенія Б.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *