На День молоді для лучан підготували насичену розважальну програму

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На День молоді для лучан підготували насичену розважальну програму
image
Оля Коновалова / 26.06.2021 / 0 Коментарів

У неділю, 27 червня, лучан та гостей міста запрошують святкувати День молоді.

З цієї нагоди Департамент молоді та спорту Луцької міської ради запланував безліч різноманітних активностей.

  • з 10.00 до 20.00 на проспекті Молоді відбудеться суперкрутий інтенсив від Молодіжної ради Луцька. Тут відбудеться презентація-обговорення стратегії молодіжної політики;  локації під назвами: «Здоров’я та розвиток спорту», «Культура та мистецтво», «Безпека», «Розвиток молодіжного підприємництва» (тематичні семінари, інтерактивні лекції, панельні дискусії, майстер-класи за участі відомих лекторів, представників молодіжних громадських організацій та наукової спільноти).
  •  з 9.00 на спортивному майданчику по вулиці Глушець (зліва від входу в парк) відбудеться турнір з баскетболу 3*3 від БК Старий Луцьк - Університет. Можна буде отримати не лише заряд бадьорості, а й призи від партнерів.
  •  з 16.00 до 19.00 у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки - фестиваль вуличної культури і спорту "Все вирішує твоє рішення". Тут буде більше 10 локацій, на кожній з яких лучанам покажуть та розкажуть як класно, корисно і весело можна проводити час на вулиці.

Зокрема презентуватимуть: веслування та байдарках та переправи від Гірсько-спелеологічного клубу "Стохід", брейк-данс від клубу "Айрон Сіті", майстер-клас зі стрільби з луку від Клубу стрільби з лука "Луцькі соколи", майстер-клас з дискгольфу від Бодік Алєксєєв, мистецький пленер та лендарт від Марічки Островської, показові виступи від спортивного клубу козацьких бойових мистецтв ГерцЬ, клуб розмовної англійської від Євгенії Ткаченко, показові виступи від Академії КАПА, вікторини від учасників проєкту "Помічник патрульного" та багато іншого. Це буде справжнє видовище!

  • з 16.00 відкриє свій простір Луцький міський молодіжний центр, оскільки саме поблизу центру відбуватиметься мистецький пленер "Мелодія барв" від Творчого калейдоскопу. Спочатку тут працюватимуть художники (ще є можливість записатися), згодом лучан будуть радувати мелодіями класичної музики, а ще пізніше всі бажаючі матимуть можливість приєднатися до музичного квартирника та зіграти свої улюблені мелодії на своїх музичних інструментах.
  • о 17.00 стартує молодіжний концерт, який триватиме до 22.00. Лунатимуть як ліричні композиції, так і драйвові; виступатимуть як сольні артисти, так і гурти. Буде і класика, і рок-музика, а як же без неї. Чого вартують тільки імена Ірини Котлицької, Марії Хурсенко, Віталія Костюка, гуртів "Solar Blooms", "One light inside", шоу барабанів ГАРАЖ. А ще буде справжнє караоке.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *