На Донеччині "мінуснувся" комбат терористів

image
Оля Коновалова / 18.06.2022 / 0 Коментарів

Командир батальйону терористів із позивним "Пуля" самоліквідувався внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Новину про це росЗМі розповсюдили 18 червня вранці. Деталей автопригоди не розголошують, як і не публікують фотографій та відео з місця аварії.

Як повідомили прокремлівські військові кореспонденти, загиблого звали Євген. Нещодавно він брав участь у штурмі передмістя Авдіївки.

Росіяни приховують смерті тисяч мобілізованих на Донбасі

Навіть попри шалені обстріли Донецька та спроби придушення будь-яких протестних настроїв, у квазіреспубліках продовжують бунтувати дружини мобілізованих росією чоловіків. На фоні реальних невдач російського війська на фронті таке соціальне становище загрожує окупаційній "владі".

Дружини та матері чоловіків, яких росія примусово відправила на передову під каток захисників України, щодня "штурмують" військові частини, пишуть листи Пушиліну та Пасічнику, намагаються дізнатися хоча б щось про долю своїх рідних.

13 червня родичі мобілізованих записали відео, в якому обурилися ставленням "влади" до "військових". Рідні мобілізованих розповіли, що вже 4 місяці їм нічого не кажуть про долю чоловіків, яких відправили на війну. За їхніми словами, з цілого 121 полку так званої "ДНР" за весь час війни до місця дислокації в Кальміуське (колишнє Комсомольське) повернулася лише одна рота.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *