На якому етапі реконструкція проспекту Волі в Луцьку

image
Назар Тарадюк / 05.06.2023 / 0 Коментарів

Сім днів, як лучани добираються на проспект Волі об'їзними шляхами, бо відновили роботи з реконструкції центральної транспортної артерії міста.

Журналісти сайту «Конкурент» прогулялися проспектом, щоби подивитися, на якому етапі ремонтні роботи нині.

Нагадаємо, капітальний ремонт проспекту Волі у Луцьку розпочали наприкінці травня 2022 року. До середини жовтня рух транспорту на головному проспекті міста був перекритий. Через повномасштабне вторгнення ремонт проспекту Волі впродовж 2022 року призупинили. Відновили роботи на початку березня 2023 року.

25 травня у Луцькій міській раді повідомили про перекриття проспекту Волі та відновлення ремонтних робіт.

У понеділок, 5 червня, на відрізку поблизу Київського майдану працівники займалися фарбуванням штанг на вуличних ліхтарях.

Кажуть, наступним етапом буде фарбування самих стовбів. Конкретних термінів виконання працівники не назвали, лишень натякнули, що це «не день і не два».

Також повідомили, що поки знеструмлена контактна мережа, то фарбують штанги, а згодом перейдуть до самих опор. За словами працівників, такі роботи проведуть з усіма вуличним ліхтарями на відрізку від Київського майдану до повороту на вулицю Шопена.

На самій проїжджій частині тривають роботи. Так, уже підняли рівень значної кількості зливових решіток та каналізаційних люків.

Також в процесі дооблаштування так званих «острівців безпеки»: де-не-де працівники завершують вкладати бруківку та будуть встановлювати на цих інженерних спорудах дорожні знаки зі світловими сигналами.

Роботи тривають і на тротуарах.

Читайте також: Скільки часу ще буде перекритий проспект Волі у Луцьку

Також ми писали, Чи треба на проспекті Волі острівці безпеки

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *