На Ковельщині 24 родини переселенців отримали квартири

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Ковельщині 24 родини переселенців отримали квартири
image
Назар Тарадюк / 13.03.2024 / 0 Коментарів

У Ковельській громаді 24 родини вимушених переселенців отримали ключі від нових відремонтованих, сучасних та вмебльованих квартир.

Збудували їх у межах Програми НЕФКО «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні», що фінансується Інвестиційною платформою сусідства Європейського Союзу (NIP). Про це інформує голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Зокрема, за його словами, провели реконструкцію двоповерхової адміністративної будівлі під триповерховий багатоквартирний житловий будинок (18 однокімнатних квартир). У будинку – два під’їзди, на кожному поверсі – по три однокімнатні квартири із просторими ванною, кухнею та спальнею.

Також провели реконструкцію навчально-побутового корпусу під двоповерховий багатоквартирний житловий будинок (6 однокімнатних квартир). Тож, замість старої занедбаної адмінбудівлі у центрі міста облаштували 24 квартири, загальна площа яких становить 895 квадратних метрів. У всіх квартирах зроблений ремонт, вони вмебльовані та забезпечені необхідною для проживання побутовою технікою та іншим інвентарем.

"Мав можливість оглянути дві квартири, у яких створені всі умови для заселення. До слова, учора ключі від новеньких квартир у двох будинках вже отримали сім’ї, які переселились у Ковельську громаду, із територій, де тривають бойові дії", - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *