На Ковельщині застрелився начальник прикордонної застави

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Ковельщині застрелився начальник прикордонної застави
image
Назар Тарадюк / 07.04.2023 / 0 Коментарів

У селі Пулемець Ковельського району 6 квітня близько 15:00 виявили військового з кульовим пораненням у голову.

Про це ІА "Волинські Новини" стало відомо з власних джерел.

У критичному стані його госпіталізувала бригада швидкої допомоги, яка почала проводити реанімаційні заходи. Дорогою до медзакладу в чоловіка зупинилось дихання. Військовослужбовця транспортували до Шацької районної лікарні, проте врятувати його життя не вдалося.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ДБР. У відомстві зазначили, що 6 квітня близько 15:00 поблизу села Пулемець Ковельського району військовослужбовець прикордонної служби, керуючи екскаватором, проводив інженерні роботи з укріплення кордону. Під час робіт наїхав на міну та підірвався.

Водій екскаватора при цьому не постраждав. Невдовзі на місце події прибули начальник прикордонної застави разом з інспектором прикордонної служби. Після огляду території начальник відійшов нібито зателефонувати. Невдовзі пролунав звук, схожий на постріл. Начальника застави знайшли неподалік від місця події з вогнепальним пораненням у голову.

Розпочали кримінальне провадження за статтями 115 та 425 КК України – умисне вбивство (самогубство) та недбале ставлення до військової служби. Тривають необхідні слідчі дії, встановлюють всі обставини трагедії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *