На луцький авторинок навідалися працівники ТЦК

image
Назар Тарадюк / 18.01.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку 18 січня на авторинок навідалися працівники ТЦК.

Про це йдеться у сюжеті, - пише «Конкурент».

«Ми зараз перебуваємо на луцькому авторинку. Тут, за даними очевидців, відбувається рейд працівників ТЦК та СП. Ми приїхали та вирішили дізнатися, як люди реагують на таку перевірку та чи вручили вже комусь повістку», – каже журналістка Софія Лучук.

Попри присутність на ринку ТЦК, тут усе ж людно, адже є як покупці, так і продавці. Спершу працівників терцентру комплектування не було помітно. Але продавці розповідали, що на територію військкоми таки є, тому журналісти рушили за вказівками місцевих.

Представників ТЦК журналісти таки знайшли й додали, що на ринку організували мобільний блокпост. Чи вручали комусь повістки – невідомо, бо ж поліція та власне працівники територіального центру від коментарів відмовилися.

Зауважимо, що більшість людей не бентежить присутність на ринку ні поліції, ні ТЦК.

Довідково: під час мобілізації в Україні, яка триває від 24 лютого 2022 року, повістку військовозобов'язаному можуть вручити в будь-якому місці, яке не заборонене законодавством. Повістку необов’язково має вручати представник військкомату (територіального центру комплектування та соціальної підтримки).

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *