На посадку і прополювання квітів з бюджету Луцька витратять 12 млн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На посадку і прополювання квітів з бюджету Луцька витратять 12 млн
image
Еля Коротинська / 13.04.2023 / 0 Коментарів

З бюджету Луцької міської територіальної громади готові витратити майже 12 мільйонів гривень на послуги з посадки та прополювання кущів, дерев та квітників. Про це стало відомо з оголошення про результати відкритих торгів, розмішеного на майданчику публічних закупівель «ProZorro».

Так, Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради 15 березня 2023 року оголосив відкриті торги на послуги з посадки кущів, дерев, квітів у квітниках з їх прополюванням та доглядом на загальну суму 12 280 000 грн. Термін виконання робіт – до 15 серпня поточного року. В умовах закупівлі замовник навіть вказав приклади оформлення клумб попередніх років та детально описав кількість та об’єм виритих ям для посадки нових рослин.

Участь у відкритих торгах взяв лише один учасник – КП «Парки та сквери м.Луцька». Комунальне підприємство подало пропозицію виконати усі необхідні роботи за 11 695 315,96 грн. Тож з переможцем одразу підписали договір.

Варто нагадати, що у лютому КП «Парки та сквери м.Луцька» закупило понад 113 тисяч саджанців квітів та інших рослин. За це вони заплатили 2 672 000 грн. А от на їх посадку прополювання з бюджету громади витратять 12 мільйонів гривень.

У Луцьку на вазони і клумби витратять майже 2,7 млн грн

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *