На росії горить великий склад інтернет-магазину Ozon. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На росії горить великий склад інтернет-магазину Ozon. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 03.08.2022 / 0 Коментарів

У Підмосков'ї спалахнув один із двох розподільчих центрів інтернет-магазину Ozon. У будівлі були більше тисячі людей, є постраждалі. За попередніми даними, площа пожежі становить 20 тис. кв. м.

Пожежа спалахнула на Новоризькому шосе, в Підмосков'ї. Внаслідок пожежі одна людина загинула та ще 13 постраждали, пишуть «РИА новости». За словами співрозмовника видання, у постраждалих переважно опіки кінцівок і дихальних шляхів різного ступеня.

Вогонь охопив площу розподільчого центру маркетплейсу. Гасити пожежу вилетіли два вертольоти Ка-32. До гасіння залучили третій літак.

Підпал розглядають як єдину основну версію пожежі, повідомляє «РИА новости» з посиланням на екстрені служби.

У своєму офіційному Telegram-каналі Ozon повідомляє, що замовлення, які повинні їхати покупцям із складу, що загорівся, будуть скасовані. Для запису на постачання компанія пропонує інші склади. Ozon компенсує вартість товарів, які будуть втрачені чи пошкодяться.

Збитки від пожежі на складі Ozon оцінюють у більш ніж 10 млрд руб. Будівля застрахована на 6 млрд руб., а його вміст - на 11 млрд руб. Це один із найбільших збитків останнім часом.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *