На Старому ринку в Луцьку виявили нелегальні цигарки

image
Назар Тарадюк / 09.11.2023 / 0 Коментарів

Днями під час перевірки торговельного об’єкта на Центральному ринку в Луцьку виявили продаж тютюнових виробів із низкою порушень податкового законодавства. 

Податкові інспектори встановили, що громадянка здійснювала роздрібну торгівлю тютюновими виробами без державної реєстрації як суб’єкта господарювання, не отримала ліцензію на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами та здійснювала торгівлю цигарками без марок акцизного податку, - інформують у ДПС
у Волинській області.

Працівники управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області зателефонували до служби 102 для виклику працівників поліції задля вилучення тютюнових виробів та складання протоколу про адміністративне правопорушення, а саме продаж тютюнових виробів без марок акцизного податку та відповідних дозвільних документів. 

Працівники поліції встановили, що громадянка, яка здійснювала продаж тютюнових виробів без марок акцизного податку, не зареєстрована у встановленому порядку як фізична особа-підприємець платник податків. Тож працівники поліції склали протокол про адміністративне правопорушення та вилучили з обігу 28 пачок тютюнових виробів різних марок на суму 2,05 тис. гривень.

Встановлення факту порушення законодавства стало можливим завдяки небайдужості громадян, які надіслали відповідне звернення до ГУ ДПС у Волинській області про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції у м. Луцьку на Центральному ринку. 

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 777162, 777153, 777164 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *