На Волині – 66 офіційних мільйонерів

image
/ 28.05.2021 / 0 Коментарів

Про доходи за 2020 рік, що перевищують 1 мільйон гривень, відзвітувалося 66 волинян. Про це повідомили у Секторі інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області.

«На Волині вперше за підсумками проведення кампанії декларування  доходів така кількість офіційних мільйонерів. Ми проаналізували річні податкові декларації цих громадян і з’ясували, що так би мовити «пересічний» волинський мільйонер найчастіше отримує дохід від інвестиційного прибутку, спадщини чи задекларував іноземні доходи», - розповіла начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Варто відзначити, що волинські мільйонери значно активніше, аніж раніше, декларували доходи через Електронний кабінет. Наприклад, 32 декларації з доходами, що перевищують мільйон, подано дистанційно.

«Усі разом волиняни задекларували доходи, що перевищують 904 мільйона гривень.  Декларанти, а це  5,5 тисячі громадян, самостійно визначили до сплати 24,6 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб і 3,2 мільйона гривень військового збору. Тобто, бюджети усіх рівнів отримають майже 28 мільйонів гривень податкових платежів.  До речі, з цієї суми 11 мільйонів гривень вже сплачено», - додала посадовиця.

У 2020 році на Волині налічувалось всього 44 мільйонери. Таким чином, за кризовий «коронавірусний» рік їх кількість зросла на третину - до 66 осіб.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *