На Волині через спалах коронавірусу 52 класи навчатимуться дистанційно

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині через спалах коронавірусу 52 класи навчатимуться дистанційно
image
/ 15.09.2021 / 0 Коментарів

На Волині вдвічі зросла захворюваність на COVID-19.

Як розповіла під час брифінгу заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук, за минулий тиждень захворіло 503 людини, на сьогоднішній день ще 102 особи.

Наразі в області працює 7 закладів, які лікують пацієнтів з коронвірусом, а це 912 ліжок. За словами посадовиці - всі ліжкомісця 100% забезпечені киснем.

«На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні знаходиться 215 людей. 170 з підтвердженим діагнозом і 45 з підозрою. У палатах інтенсивної терапії – 17 людей. Ще 5 – на штучній вентиляції легень. Всі важкі пацієнти є нещепленими від коронавірусної інфекції»,  - доповіла Людмила Тимощук.

З 25 лютого, відколи в області розпочалась вакцинація, отримали щеплення 192 259 осіб. Чиновники запевняють, що в області всі види вакцин є в наявності.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що коефіцієнт виявлення випадків інфікування не повинен перевищувати 4%. На сьогодні в області він становить 7,4%. За її словами, це означає, що ситуація буде погіршуватись.

«Вчора на жаль захворіло 11 дітей віком від 8 місяців до 15 років і 5 медичних працівників. Ситуація в області ускладнюється і вже сьогодні зареєстровано 4 спалахи в закладах освіти. Зокрема в Турійській громаді постраждало 57 осіб, з них 22 –діти. Це спалахи в школі і в садочку. Ще один спалах в камінь-Каширській громаді у Піщанському ліцеї. Також зареєстрували спалах у Княгининівському ліцеї», - розповіла Наталія Янко.

Загалом на дистанційне навчання відправили 52 класи.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *