На Волині молода вчителька на Land Rover збила пішохода і втекла

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині молода вчителька на Land Rover збила пішохода і втекла
image
/ 07.10.2021 / 0 Коментарів

7 жовтня о 23:00 у Рожищах 27-річна водійка Land Rover здійснила наїзд на 43-річну місцеву мешканку, яка раптово вийшла на пішохідний перехід. За попередньою інформацією, водій залишив місце аварії, - повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

43-річна жінка, яка переходила дорогу, потрапила у рожищенську лікарню а з переломом гомілки, руки й запахом алкоголю. Доки медики надавали їй фахову допомогу, працівники відділу поліції №1 (м. Рожище) Луцького районного управління поліції  ГУНП у Волинській області стали шукати автомобіль і винуватця автопригоди.

Завдяки фаховим діям особу порушниці встановили швидко. Нею виявилася 27-річна вчителька Топільненської школи.
Потерпіла госпіталізована, автомобіль вилучено працівниками відділу поліцейської діяльності №1 ( м. Рожище), а поліцейські внесли відомості про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч 1 ст 286 КК України.

За фактом аварії розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *