На Волині переїжджають 28 підприємств з інших регіонів

image
Оля Коновалова / 11.09.2022 / 0 Коментарів

На сьогодні в процесі переїзду на Волинь є 28 підприємств, 11 з них вже працюють.

Про це повідомляється на сайті Волинської ОВА.

На Волині зацікавлені у створенні комфортних адаптаційних умов для релокованого бізнесу. Зокрема, безплатно надається місце підприємствам для зберігання їх обладнання.

Управлінням економіки Волинської ОВА ідентифіковано понад 100 локацій для розміщення бізнесу. Активно працювали волинські громади, а також місцевий бізнес – зокрема готові прийняти в себе релокований бізнес «СКФ Україна», «Богдан Моторс» та інші волинські виробники. Кожен запит супроводжується фахівцями ОДА, підбираються приміщення, налагоджена співпраця із службою зайнятості та управлінням Держпраці в області. Загалом для сприяння релокації в область надається супровід від пошуку житла до організації зустрічей із представниками волинського бізнесу.

Також багато волинських підприємств перекваліфікували напрямок своєї діяльності відповідно до вимог воєнного часу. Так, компанія ПрАТ «Едельвіка», знана на увесь світ своїми неймовірними вишиванками, виготовляє якісну військову форму.

Луцький бренд взуття «Ікос» переформатував своє виробництво для виготовлення тактичного взуття та берців для ЗСУ і тероборони. 

Силами групи компаній VolWest Group на підприємствах групи виробляється продукція для сухпайків. Сформовано 22 590 сухих пайків для військових збройних сил України, тероборони, спецпризначенців, які перебувають у найгарячіших точках бойових дій, щоб забезпечити їм повноцінне харчування.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *