На Волині призначили керівника теруправління Бюро економічної безпеки

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині призначили керівника теруправління Бюро економічної безпеки
image
Оля Коновалова / 13.07.2022 / 0 Коментарів

На Волині призначили керівника територіального управління Бюро економічної безпеки. Ним став ексзаступник міністра молоді та спорту України Ярослав В'ячеславович Войтович.

Нагадаємо, що Бюро економічної безпеки в Україні запровадили в листопаді, а його завданнями є розшук та арешт активів російської федерації та республіки білорусь, їхня подальша передача до Агентства з Розшуку та Менеджменту Активів (АРМА), упередження розкрадання бюджетних коштів всіх рівнів, протидія порушенням у сфері підакцизних товарів та ігровому бізнесі тощо.

У лютому, буквально за тиждень до повномасштабного вторгнення у БЕБ оголосили конкурс з відбору керівників 23 територіальних управлінь, в тому числі й на Волині. 

Зауважимо, що першочерговим завданням Ярослава Войтовича, який і переміг у конкурсі на посаду керівник Волинського управління буде забезпечення функціонування управління та призначення мінімальної кількості фахового персоналу (бухгалтерів, юристів тощо), який забезпечить роботу та подальше проведення конкурсів на детективів територіальних управлінь у найкоротший термін.

До слова, у ЗМІ є інформація, що у 2016 році Ярослав Войтович був фігурантом ДТП, в якому постраждала літня жінка. Тоді він, будучи за кермом Тoyota Camry, їхав з Рівного у напрямку Києва та скоїв наїзд на 61-річнужительку села Старий Корець, яка перетинала дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Довідка

Ярослав Войтович народився 2 грудня 1973 року в селі Брусилів на Житомирщині.

З 1992 до 2011 року працював на різних посадах, у тому числі й керівних, в приватних компаніях.

У 2006 році був обраний депутатом Подільського району Києва, у 2007-2012 роках був помічником народного депутата Анатолія Семиноги.

У квітні-вересні 2014 року був головою Подільської районної державної адміністрації в Києві.

З лютого 2015 року почав працювати в Міністерстві молоді і спорту. Спершу очолив держустанову «Укрспортзабезпечення», а через три місяці став заступником міністра. В лютому 2019 року був звільнений з цієї посади.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *