На Волині п'яні мотоциклісти давали хабарі поліцейським

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині п'яні мотоциклісти давали хабарі поліцейським
image
Назар Тарадюк / 03.05.2023 / 0 Коментарів

У Крижівці Луцького району на вул. Центральній 2 травня близько 12 години поліцейські зупинили мотоцикл Viper під керуванням 29-річного жителя села Суськ, який їхав без шолому.

Під час розмови поліцейські також встановили, що водій не має прав керування, страхового полісу, а також перебуває з ознаками алкогольного сп’яніння, - інформують у поліції області.

Замість того, аби пройти тест на стан сп’яніння, керманич запропонував правоохоронцям альтернативу - вирішити питання на місці, надавши їм грошові кошти за нескладання протоколу.

Поліцейські зафіксували цей факт та викликали на місце слідчо-оперативну групу для документування спроби відкупитись від відповідальності.

Також, цього ж дня, близько 14 години у селі Шклинь поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху мопед Honda, яким керував 57-річний мешканець Бережанки.

Спілкуючись з керманичем, правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Аби вони не складали адміністративний протокол, водій запропонував грошові кошти. Попри попередження про відповідальность за таку пропозицію керманич все ж надав правоохоронцям хабаря.

Цей факт задокументували на нагрудну боді-камеру. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

За обома фактами слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Максимально санкція статті передбачає до 4 років ув’язнення.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *