На Волині розбійник погрожував жінці сокирою

image
Віктор Гордійчук / 26.01.2023 / 0 Коментарів

Мешканця селища Голоби Ковельського району підозрюють у вчиненні розбою.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, який розглядав клопотання слідчого поліції про застосування запобіжного заходу, інформує Ковель Медіа.

Відомо, що 21 січня 2023 року близько 15-ої години підозрюваний у стані алкогольного сп’яніння постукав у двері власниці квартири. Після того, як жінка відчинила, він, погрожуючи їй сокирою, зайшов до помешкання та почав вимагати гроші. Господині вдалось подолати фізичний опір та шарпанину, вибігти з будинку і покликати на допомогу.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років. Зі слів прокурора, той не працює та не навчається, має негативну репутацію, раніше судимий.

Суд ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів, при цьому визначив розмір застави в сумі 107 360 гривень. У разі її внесення його звільнять з-під варти із зобов’язанням не відлучатися з смт Голоби без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Нагадаємо, суд визнав 38-річного жителя села Новостав Луцького району винуватим у вчиненні розбою в умовах воєнного часу та в носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *