На Волині у «Гвардію наступу» хотів вступити 74-річний доброволець

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині у «Гвардію наступу» хотів вступити 74-річний доброволець
image
Оля Коновалова / 17.02.2023 / 0 Коментарів

В Україні стартував проєкт «Гвардія наступу», який має на меті формування нових штурмових бригад у складі Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які звільнятимуть тимчасово окуповані території нашої держави.

На сьогодні триває набір у додаткові бригади, кістяк яких вже сформований із офіцерів та солдатів із великим бойовим досвідом.

Заявки на вступ до штурмових бригад на сьогодні подали понад 20 тисяч українців.

15 лютого в приміщенні відділу «ЦНАП» Шацької селищної ради відбулася зустріч представників військових підрозділів з мешканцями Шацької громади, які виявили бажання долучитися до бригад. На захід завітали 4 добровольці, 2 з яких мають намір записатися до бригади Нацполіції, 1 – Нацгвардії.

Прийшов на зустріч і житель Шацька 1949 року народження. Чоловік був патріотично налаштований, демонстрував хорошу фізичну підготовку і просив записати його до війська, обіцяючи віддано служити українському народові. На жаль, через поважний вік добровольцю відмовили.

Нагадаємо, людина, яка хоче приєднатися до «Гвардії наступу», може подати відповідну анкету на сайті Гвардія наступу, де представлені всі бригади, які комплектують.

Крім того, можна звернутися за  консультацією на гарячу лінію «Гвардії наступу» за номером: 0800 100 020.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скільки волинян вже записалися до "Гвардії наступу"

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *