На Волині в аваріях постраждали четверо людей. ФОТО

image
Оля Коновалова / 20.01.2022 / 0 Коментарів

Дві дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими трапились у Ковельському районі за минулу добу, в них травмувалося четверо осіб. Усі вони госпіталізовані до лікарень.

Про це повідомляють на сайті поліції Волині.

Близько 12 години між селами Мильці та Ниці 42-річний водій ВАЗ, житель селища Стара Вижівка, допустив зіткнення із автомобілем Ford Transit під керуванням 54-річного ковельчанина. Водій та 62-річна пасажирка ВАЗа отримали тілесні ушкодження, їх шпиталізували. 

 

 

Інша аварія трапилась близько 13 години на автодорозі сполученням «Шацьк-Ратне». 23-річний керманич Mazda 6, виїжджаючи із подвір’я власного господарства, не надав перевагу в русі автомобілю Renault Trafic та зіткнувся з ним. Внаслідок цього двоє пасажирів мікроавтобуса травмувалися, вони госпіталізовані у неврологічне відділення Любомльської ЦРЛ.

 

 

 

У поліції за фактами автопригод розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини аварій.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *