На Волині в пункті незламності заведуть журнали обліку випитої кави

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині в пункті незламності заведуть журнали обліку випитої кави
image
Оля Коновалова / 26.01.2023 / 0 Коментарів

Днями ковельський міський голова Ігор Чайка видав розпорядження про функціонування пунктів незламності на території Ковельської територіальної громади.

Найперше – він затвердив план розгортання пунктів незламності, порядок їх організації та функціонування, правила перебування там. Пише Ковель медіа.

Нагадаємо, що пункти незламності у Ковелі почали функціонувати ще два місяці тому! А місцева комісія ТЕБ та НС на засіданні 28 листопада 2022 року прийняла рішення про виділення понад двох мільйонів гривень з резервного фонду бюджету громади на облаштування пунктів незламності. За ці кошти мали придбати генератори, світлодіодні лампи, термопомпи, печі-«буржуйки», теплові гармати, бензин, дизпаливо, а також чай, каву, воду в бутлях тощо.

Як відомо, у грудні виконавчий комітет міської ради придбав каву на загальну суму майже 100 тисяч гривень. В інформації про предмет закупівлі було зазначено придбання 1100 упаковок кави, але для чого орган влади купив таку її кількість – не вказується. Можливо, для пунктів незламності…

Згідно з вчорашнім розпорядженням Ігоря Чайки, керівники установ та організацій, які відповідають за розгортання та роботу пунктів незламності, мають забезпечити щоденне ведення журналів використання продуктів харчування: кави, чаю, цукру, води та ін., а також подавати щомісячно 10, 20, 30 числа відповідну інформацію до виконкому.

Контроль за виконанням цього розпорядження покладено на заступника міського голови Віктора Жигаревича.

Нагадаємо, пункт незламності у Ковелі змінив «прописку». 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *