Випало понад 30 сантиметрів: на Волині приборкують наслідки снігопаду. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Випало понад 30 сантиметрів: на Волині приборкують наслідки снігопаду. ФОТО
image
Оля Коновалова / 11.12.2022 / 0 Коментарів

У ніч проти неділі, 11 грудня, на Волині випало понад 30 сантиметрів снігу. У деяких містах снігопад триває досі. Синоптики обіцяють опади протягом тижня.

У Нововолинську комунальники виїхали на вулиці міста о 3:00. На ранок розчищені центральні вулиці, зараз працюють на тротуарах. Про це повідомляє міський голова Борис Карпус.

Маршрутки курсують у звичному режимі.

Загалом працює вісім одиниць комунальної техніки. По місту розчищають дороги шість одиниць, дві – в Благодатному та селах.

«На дорогах – ожеледиця. Без потреби не виходьте з дому. Не паркуйте авто в невідведених місцях, щоб комунальна техніка могла швидко розгортати дороги від снігу», – зазначив міський голова.

Схожа ситуація і в Ковелі, відтак голова громади Ігор Чайка закликав ковельчан без зайвої потреби не виходити на вулицю та за можливості не користуватись автомобілями.

«Шановні ковельчани!  У зв‘язку з погіршенням погодних умов, дуже рясний снігопад, прохання, за можливості, поки мінімізувати виїзди по місту та за його межами. Техніка на вулицях працює з  03:00 ночі – й працюватиме весь день. Піском будуть посипати, коли розчистять», – написав Ігор Чайка.

Так, снігоочисна техніка вночі працювала у Володимирі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *