«На Волині ворог отримає гідну відсіч», – Кирило Тимошенко

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «На Волині ворог отримає гідну відсіч», – Кирило Тимошенко
image
Оля Коновалова / 28.07.2022 / 0 Коментарів

Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко днями відвідав Волинь, щоб перевірити готовність цього регіону до ймовірного вторгнення та провокацій з боку білорусі.

«Цей регіон – це тил України на кордоні з білоруссю. Поспілкувався з нашими військовими. Вони впевнені, якщо ворог спробує просунутися в цьому напрямку – отримає гідну відсіч. Зробити це потенційним противникам буде не просто. Тут зведені фортифікаційні споруди і є спеціальні засоби спостереження, які дозволяють слідкувати за державним кордоном.

Також у Волинській області працюють пункти пропуску для наших громадян, які хочуть повернутись в країну зі сторони білорусі пішки. Зустріли біженців з Маріуполя, яких росіяни насильно вивезли на свою територію. Люди через білорусь повертаються додому.

Відвідали волонтерський центр, який тутешні організували спільно зі шведськими меценатами. Тут живуть переселенці у спеціально збудованих будиночках. До речі, перший звели впродовж трьох днів. Працювали цілодобово. Крім того, через центр йде гуманітарна допомога. Її надають людям, які вимушено залишили свої домівки.

Під час всіх відряджень перевіряємо школи до готовності почати навчальний рік. Відвідали ліцей №13 в Ковелі. Тут вже завершують облаштовувати укриття для школярів, адже безпека – це першочергове завдання цього навчального року. Роботи майже завершені, залишилося облаштувати освітлення.

Переконаний, — сьогодні в Україні немає на 100 відсотків мирних міст. Ми всі на війні, ми всі рухаємось до перемоги», - написав Кирило Тимошенко у фейсбук.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *