На Волині хулігана, якого бояться всі сусіди, оштрафували на 100 грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині хулігана, якого бояться всі сусіди, оштрафували на 100 грн
image
Назар Тарадюк / 30.04.2023 / 0 Коментарів

Жителя Іваничівщини, який посварився з сусідом і вдарив його, оштрафували на 102 гривні. 

6-го березня близько 16:00 чоловік причепився до свого сусіда: ображав його нецензурною лайкою та вдарив в область грудної клітки, що не спричинило тілесних ушкоджень. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 12-го квітня, повідомляє Буг

Проти дебошира порушили адміністративне провадження: за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство). 

В судове засідання чоловік не з’явився, хоча був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, що підтверджується розпискою. В попередніх судових засіданнях свою вину він не визнавав та запевняв, що жодних хуліганських дій не вчиняв. Дебошир пояснював, що до нього приїхали працівники поліції, які дали підписати документи, а він погодився. 

Потерпілий пояснив, що його сусід кожен день вживає спиртні напої. І цього дня він, мовляв, прийшов до нього додому в стані алкогольного сп`яніння та почав чіплятись, безпричинно сварився, ображав, погрожував, що підпалить будинок. Такі випадки, за словами сусіда обвинуваченого, є непоодинокими. Додатково потерпілий зазначив, що хулігана бояться всі сусіди, оскільки він в п’яному стані дуже агресивний.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 102 гривні штрафу. Також він сплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 537 гривень.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *