На Волині БЕБ передали ЗСУ незаконно ввезені авто

image
Назар Тарадюк / 12.09.2024 / 0 Коментарів

На потреби військовослужбовців детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області передали три автомобілі, які були ввезені в Україну незаконно.

Йдеться про транспортні засоби, які місцевий мешканець завіз в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для Збройних сил України, а потім продавав їх через інтернет-платформи. Про це інформує пресслужба Територіального управління БЕБ у Волинській області.

У рамках кримінального провадження авто вилучили та арештовані.

Володимир-Волинський міський суд призначив обвинуваченому покарання за ч. 1 ст. 201-4 Кримінального кодексу України у вигляді штрафу 340 тис. грн. Також суд виніс рішення про зняття арешту та передачу транспортних засобів на потреби ЗСУ.

Детективи Бюро на виконання рішення суду передали автомобілі військовослужбовцям.

Досудове розслідування за матеріалами Західного відділу з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства оборони України здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області. Оперативний супровід – працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки БЕБ. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *