На Волині детективи БЕБ виявили контрафактні сигарети на 8 млн грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині детективи БЕБ виявили контрафактні сигарети на 8 млн грн
image
Назар Тарадюк / 27.07.2023 / 0 Коментарів

На Волині детективи Територіального управління БЕБ затримали вантажівку з понад 15 тисячами одноразових електронних пристроїв для куріння без марок акцизного податку в одному із районних центрів області.

Про це інформують на сайті Бюро економічної безпеки України.

Автомобіль з незаконно виготовленими підакцизними товарами виявили в момент розвантаження, поруч із приміщенням відділення оператора поштового зв’язку. У водія транспортного засобу були відсутні документи щодо походження та якості вантажу. У подальшому електронні сигарети відомих брендів планували збути за допомогою поштових відправлень.

Транспортний засіб та незаконно виготовлені електронні сигарети вилучили. Орієнтовна вартість вилучених сигарет становить 8 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів) здійснюють детективи ТУ БЕБ Волинської області за процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *