На Волині мешканці селища обурені станом дороги

image
Назар Тарадюк / 08.06.2023 / 0 Коментарів

Глибокі вибоїни, чималі ями, пошкодження, тріщини, нерівна поверхня та небезпечні узбіччя - це про дорогу на вулиці Шевченка в Іваничах.

Люди закликають місцеву владу нарешті доремонтувати двісті метрів асфальту, адже там наразі «ні пройти ні проїхати». До журналістів БУГу звернулись місцеві мешканці, які вже стомились чекати “з моря погоди”, й хочуть, аби селищна рада нарешті звернула увагу на порівняно невеликий, проте жахливий відрізок дороги на вулиці Шевченка.

Люди нарікають, що цих якихось сто-двісті метрів шляху вже не можливо ані пройти, ані якось проїхати велосипедом чи автівкою, адже там – яма на ямі. А ходити цією вулицею іваничівцям доводиться часто, адже вона веде до густо заселеного “Цукрового” району селища, місцевого кладовища та найбільшого храму Іванич – Казанської Ікони Божої Матері ПЦУ.

Журналісти вирішили проінспектувати вулицю. І, як виявилось, вона дійсно не просто в жахливому, а в катастрофічному стані: на кожному кроці величезні ями та глибокі вибоїни, оминути які майже неможливо. Кожна ділянка цієї траси з пошкодженнями, просто десь вони трішки менші, а подекуди – більші. Вибоїни утворилися навіть на узбіччі, оскільки водії шукали дорогу для об’їзду ям.

Зауважують, що жахливою є лише частина вулиці. Інша – в досить хорошому стані. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *