На Волині на соцпотреби сплатили 7,6 млрд грн єдиного внеску

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині на соцпотреби сплатили 7,6 млрд грн єдиного внеску
image
Назар Тарадюк / 17.10.2024 / 0 Коментарів

На Волині за підсумками січня - вересня 2024 року працедавці перерахували 7 мільярдів 597 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Надходження єдиного внеску в області перевищують минулорічні показники на 606 мільйонів гривень. Загалом тенденцію до зростання показників сплати єдиного внеску в області фіксують щомісяця, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області.  

«Державна податкова служба у рамках виконання заходів Національної стратегії доходів системно працює над збереженням рівня мобілізації доходів, зокрема єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Фінансове забезпечення потреб держави в умовах воєнного стану для соціального захисту вразливих груп населення – безумовний пріоритет. Завдяки сумлінню більшості представників волинського бізнесу, які дотримуються гарантій в оплаті праці та своєчасно виконують свої зобов’язання, країна отримує належні кошти», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.  

Посадовець підкреслив, що гідна офіційна оплата праці   – обов’язкова вимога закону. Щоб запобігти випадкам використання незадекларованої найманої праці податкова служба здійснює системний моніторинг поданої працедавцями звітної  інформації про офіційно працевлаштованих осіб. І лише маючи аргументовані підстави для висновків про використання трудових нелегалів, податкова служба планує відповідні контрольно-перевірочні заходи.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *