На Волині - новий керівник сервісного центру МВС

image
Назар Тарадюк / 12.10.2023 / 0 Коментарів

Новопризначеним начальником Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області став Олександр Семчишин.

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

"Опрацювали необхідність розширення співпраці Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС з органами місцевого самоврядування задля належної організації надання на місцях базових адміністративних послуг, що належать до компетенції МВС.

Поки на Волині послуги сервісного центру МВС можна отримати лише у в ЦНАПах Луцька та Ковеля. Аби активізувати цю роботу в інших територіальних громадах, полегшивши людям доступ до послуг, обговоримо це питання на найближчому засіданні координаційної ради з питань місцевого самоврядування", - написав Недопад.

Серед послуг сервісного центру – складання практичних та теоретичних іспитів, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, атестація та акредитація викладачів автошкіл, навчання спеціалістів з перевезення небезпечних вантажів.

Втім, головне завдання, за словами Олександра Семчишина, забезпечення роботи електронної черги, доступність та оперативне надання послуг для громадян і унеможливлення будь-яких проявів корупції.

Також голова облради вручив подяку заступнику начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області Сергію Томчуку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, а також старанність та ініціативу, проявлені під час виконання службових обов’язків.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *