На Волині пенсіонер ненароком застрелив дружину друга

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині пенсіонер ненароком застрелив дружину друга
image
Назар Тарадюк / 24.07.2023 / 0 Коментарів

У Турійську судили 67-річного пенсіонера, який під час розряджання мисливської гладкоствольної рушниці марки «ИЖ» застрелив жінку.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

23 серпня 2022 року близько 00 годин 20 хвилин п’яний волинянин ненароком натиснув на спусковий гачок, внаслідок чого вистрілив у жінку. Вона отримала проникаюче сліпе вогнепальне дробове поранення передньої черевної стінки з ушкодженням тонкого кишківника, брижі кишківника, судин черевної порожнини, кісток тазу та м`язів поперекової ділянки справа з розвитком масивного гемоперитонеуму та гостре малокрів`я внутрішніх органів, внаслідок чого вона померла.

Відомо, що 22 серпня близько дванадцятої години ночі потерпілий разом з дружиною прийшли в гості до обвинуваченого. Вони випили по стакану вина і почали говорити про рушницю, яку потерпілий дав раніше обвинуваченому в користування. Жінка просила повернути зброю. Він пішов у будинок за нею, а гості – за ним. Під час розряджання рушниці випадково натиснув на спусковий гачок та вистрілив. Куля потрапила в тулуб жінки. Після цього викликав швидку.

У вчиненому пенсіонер щиро розкаявся та висловив глибокий жаль.

Отож, суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки 6 місяців. Але його звільнили від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку 1 рік 3 місяці не вчинить нового кримінального правопорушення.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *