На Волині пенсіонерка ломом побила сусідку

image
Назар Тарадюк / 13.11.2023 / 0 Коментарів

У Горохові судили пенсіонерку, яка, перебуваючи на території свого домоволодіння, в ході словесної суперечки, перехилившись через паркан, нанесла два удари металевим ломом по руках сусідці.

Це сталося ще 23 липня 2018 о 15:00, - йдеться у вироку Горохівського районного суду.

Обвинувачена свою вину не визнала.

Жінка розповіла, що того дня побачила як її сусід та ще один чоловік заливали стовпчики для огорожі. Коли вийшла на вулицю то побачила, що там нікого вже не було, підійшовши до огорожі почала рукою хитати залиті стовпчики, деякі з яких впали, а деякі похилились. Під час цього з будинку вийшов сусід і покликав дружину, яка, вибігши з будинку, за словами обвинуваченої, взяла на подвір`ї дерев’яного «дрючка», яким почала бити пенсіонерку. За словами останньої, перший удар був у шию, ще два у ліву руку та правий великий палець, від ще декількох ударів вона відхилилася.

Після нанесення їй ударів дружина сусіда почала фотографувати те, що відбувається на подвір’ї. В цей час до дому приїхала донька пенсіонерки, яка забрала її в будинок і якій вона показала свої синці.

Потерпіла сусідка показала суду, що дійсно у неї з обвинуваченою відбувся конфлікт через те, що остання ломом ламала стовпчики для огорожі. Такі дії обвинуваченої хотіла зафільмувати на свій мобільний телефон, підійшовши ближче до забору, щоб краще зафіксувати події, обвинувачена нанесла їй удари залізним ломом по телефону, намагаючись його вибити з рук, під час цього, декілька ударів прийшлись їй по рукам, відчувши різкий біль від нанесеного обвинуваченою удару, побігла до дому. Після цього викликала поліцію. Потерпіла у неї пробачення не просила.

Сусід, який став свідком інциденту, розповів, що обвинувачена, пересуваючись за допомогою однієї милиці, у іншій руці тримала лом та наносила удари по металопрофілю майбутньої огорожі. Про конфлікт, що відбувався знає зі слів дружини. Моменту нанесення тілесних ушкоджень потерпілій не бачив.

Суд визнав обвинувачену винною, але звільнив від покарання через закінчення стоків давності. Цивільний позов потерпілої задовольнили частково – пенсіонерка має заплатити сусідці 5000 грн за моральну шкоду.

Фото - ілюстративне.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *