На Волині платники податків сплатили до держбюджету понад 6 млрд грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині платники податків сплатили до держбюджету понад 6 млрд грн
image
Назар Тарадюк / 06.12.2023 / 0 Коментарів

На Волині до загального фонду держбюджету за підсумками січня-листопада 2023 року сплатили 6 мільярдів 65 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Про це інформує сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС в регіоні.

Зазначають, що сума сплачених податків в області до державної скарбниці на 9,9 відсотка перевищує аналогічні надходження торік. Аналітика переконує, що внесок платників податків в області до держбюджету наразі на 544,5 мільйона гривень більше проти одинадцяти місяців минулого року.

«Стабільно позитивна динаміка надходжень податків до держбюджету  -  результат  належної взаємодії ДПС із представниками сумлінного бізнесу. Саме така відповідальна позиція бізнесу гарантує, що країна матиме кошти для ефективної протидії ворогові. Тому, без жодного перебільшення, вклад кожного платника податків у перемогу – надзвичайно важливий», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Оскільки  в області щомісяця фіксують позитивну динаміку надходжень до бюджетів усіх рівнів, у податковій службі є підстави прогнозувати успішне завершення року.

Фінансова основа протидії загарбникові – це своєчасно та у повному обсязі перераховані до бюджету  податки. Сплачуючи податки, кожен робить  вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, - нагадують у податковій службі та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.   

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет.

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі - застосунок «Моя податкова»,  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків із використанням платіжних систем.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *