На Волині працівники лікарні задонатили 270 тисяч для захисників

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині працівники лікарні задонатили 270 тисяч для захисників
image
Назар Тарадюк / 05.10.2023 / 0 Коментарів

Працівники Волинської обласної клінічної лікарні склали одноденний заробіток та переказали його на рахунок Благодійного фонду "Волинь СОС медікал".

Вдалося зібрати 270 тисяч гривень для закупівлі тактичної медицини захисникам, - інформує волонтерка Наталія Ариванюк.

Волонтерка зазначила, що їхній фонд вдячний та захоплюється неймовірними медиками Волинської обласної клінічної лікарні на чолі з керівником Олександром Дударом.

"Вони, як ніхто розуміють всю важливість надання якісної первинної медичної допомоги нашим захисникам, так само, як і ми. Ми всі разом пліч-о-пліч працюємо наполегливо, щоб поставити на ноги наших поранених і забезпечити їхнє здоров'я та безпеку.

Наші лікарі, за власною ініціативою зробили мегадостойний вчинок, яким можна і треба пишатися і ставити в приклад.

Лікарі та персонал склали свій одноденний заробіток та перерахували його на рахунок нашого благодійного фонда "Волинь СОС медікал" для закупівлі тактичної медицини для наших захисників. В результаті цього вдалось зібрати велику суму- 270 тисяч гривень.

Ця єдність і спільна мета - це те, що допомагає нам всім долати важкість цих часів. Ми разом робимо все для перемоги. Наша вдячність нашим захисникам виявляється не лише словами, але і діями, такими як підтримка з тактичною медициною. Нехай ця єдність служить прикладом для інших колег і має своє продовження, оскільки війна, на жаль, не закінчується. Потреба в тактичній медицині є постійною, а разом ми можемо зробити більше!" - зауважила Ариванюк.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *