На Волині сім'ї зниклих безвісти та полонених отримали допомогу

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині сім'ї зниклих безвісти та полонених отримали допомогу
image
Назар Тарадюк / 12.04.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку відбулася зустріч сімей, рідні яких зникли безвісти, в полоні або загинули на війні з росією. Її організував Волинський осередок ПП «Європейська солідарність».

Координувала діалог голова ПП «ЄС» у Волинській області Юлія Вусенко, - інформують на сторінці політичної партії.

Консультували щодо запитів - представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області Юлія Спас та регіональний координатор Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Раїса Клименко.

Також у події взяли участь депутатки Луцької міської ради Алла Бабула-Жук та Рожищенської міської ради Анна Літушко.

"Серед основних проблем, які озвучили, - недосконала система бази даних ДНК України, комунікація зі слідчими, блокування росією надходження інформації про полонених в Україну та ін. Юлія Спас та Раїса Клименко кожному надали адресну консультацію із конкретними рекомендаціями і алгоритмом дій, які допоможуть вирішити проблеми. ПП «ЄС» і надалі організовуватиме такі зустрічі та прийматиме запити і допомагатиме", - йдеться у повідомленні.

До слова, прийом громадян депутатів відбувається кожного тижня за адресою пр.Волі, 29. День і час голови фракції ПП «ЄС» у Волинській обласній раді Юлії Вусенко - середа, 10.00-13.00.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *