На Волині за 50 грн з аукціону продали протигази та електросирену

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині за 50 грн з аукціону продали протигази та електросирену
image
Назар Тарадюк / 25.10.2024 / 0 Коментарів

Працівник професійно-технічного училища №22 селища Луків Ковельського району за підсумками аукціону отримав можливість викупити інвентар (протигази, ноші та електросирену).

У серпні 2024 року Регіональне відділення Фонду держмайна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на продаж партію спеціального обладнання, що складалася з 342 протигазів, ношів та електросирени. Результати аукціону розміщені в електронній системі «Prozorro.Продажі», - пише «Сила правди».

Початкова вартість становила 40,6 грн, а гарантійний внесок – 8,12 грн. Балансоутримувачем всього майна вказувалось приватне акціонерне товариство «Луківська ПМК-198». У документах вказали, що майно не використовується та зберігається в складському приміщенні підприємства. 

Аукціон відбувся 19 вересня 2024 року. У ньому взяв участь лише один учасник – мешканець Ковеля Ігор Демчук. Договір підписали 16 жовтня.

Ігор Демчук є чоловіком акціонерки і діловодки ПрАТ «Луківська ПМК-198» Руслани Демчук. Окрім того, з її декларації про майно і доходи відомо, що він працює в професійно-технічному училищі №22 селища Луків Ковельського району. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *