На Волині зростають надходження податку на прибуток

image
Назар Тарадюк / 25.09.2024 / 0 Коментарів

На Волині за підсумками січня-серпня 2024 року до Зведеного бюджету сплатили майже 1,2 мільярда  гривень податку на прибуток.

Про це інформує Головне управління ДПС у Волинській області. Це на 43,7 відсотка  більше проти аналогічного періоду торік.

«До фактичних надходжень такого ж періоду минулого року надійшло плюс 355 мільйонів гривень податку на прибуток. Таке зростання – очікуване, оскільки податкова служба забезпечила належний контроль і супровід платників податку на прибуток, акцентуючи увагу на тих компаніях, які потенційно створюють ризики. Декларуючи уявні збитки, такі фірми намагаються переконати податкових інспекторів у нібито понесених витратах при здійсненні господарської діяльності. Втім, обґрунтувати чи підтвердити документально такі операції не можуть. Ми переконуємо платників працювати прозоро та сплачувати належні податки до бюджету», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через електронний кабінет.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *