Чому на вулицях Луцька збільшилася кількість поліцейських. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Чому на вулицях Луцька збільшилася кількість поліцейських. ФОТО
image
Яна Горчинська / 18.02.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку сьогодні, 16 лютого, несуть службу чотири додаткових наряди співробітників спецпідрозділів. Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Також поліцейські разом з представниками всіх громадських формувань несуть службу в максимальній наближеності до об’єктів критичної інфраструктури (транспорт, банки, фінанси, продовольство, охорона здоров'я, комунальне господарство тощо).

Їхня мета - оперативніше реагувати на будь-які загрози безпеці громадян і установ. Посилений режим поліції - це не додатковий привід для паніки. Це про захист та повну готовність.

Нагадаємо, починаючи з 14 лютого правоохоронці посилили активну присутність на вулицях для забезпечення безпеки громадян.

«Добропорядним людям нема за що хвилюватись, всі ці заходи – задля їхньої безпеки», - наголосив очільник поліції Волині Юрій Крошко.

Щодоби до забезпечення публічної безпеки та порядку залучається понад 300 поліцейських у складі майже 150 нарядів. Це поліцейські офіцери громад, дільничні, групи реагування патрульної поліції, управління патрульної поліції, рота поліції особливого призначення, рота «Світязь» та інші.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *