Назвали Вікторія – на честь Перемоги: під час обстрілів на Волині народилась дівчинка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Назвали Вікторія – на честь Перемоги: під час обстрілів на Волині народилась дівчинка
image
Назар Тарадюк / 26.10.2022 / 0 Коментарів

22 жовтня у Ковельському пологовому будинку у день обстрілів міста надвечір народилася дівчинка, яку назвали Вікторія - на честь Перемоги. Того ж дня вранці на світ з`явився хлопчик.

Про це повідомили у Ковельському МТМО.

"В умовах війни народжується майбутнє. Хлопчика, який з’явився на світ 22 жовтня, виписали додому. Малюк народився у пологовому будинку Ковельського МТМО під час ракетних обстрілів. Це первісток у сім’ї ковельчан - Інни та Богдана. Вони планують назвати сина Дем’яном", - зазначає генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер.

Коли почалася війна, жінка була на першому місяці вагітності. Що доведеться народжувати у бомбосховищі навіть не думала. Проте радість від появи бажаної дитини перемогла страх і тривогу! Малюк народився з вагою 3 кг 850 г, зростом 55 см.

Того ж дня – надвечір 22 жовтня, у Ковелі народилася ще й дівчинка: вагою 3 кг 220 г, зростом 53 см. Її батьки - Тамара та Вадим, не випадково обрали для донечки ім’я, що символізує Перемогу - Вікторія.

Нагадаємо, за вихідні 22 та 23 жовтня у Волинському обласному перинатальному центрі народилися 22 малюки. Одна з жінок народжувала безпосередньо під ракетного обстрілу енергетичного об'єкта зранку 22 жовтня.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *