Netflix купив фільм «Носоріг» Олега Сенцова

image
Яна Горчинська / 07.02.2022 / 0 Коментарів

Американський провайдер медійних послуг Netflix купив права на показ фільму українського режисера Олега Сенцова «Носоріг». Про це режисер написав у Facebook.

«Netflix придбав права на онлайн показ Rhino/Носоріг», – зазначив Сенцов.

Довідка:

Олег Сенцов – український кінорежисер, сценарист та письменник, громадський активіст. 10 травня 2014 року в Сімферополі співробітники російських окупаційних силових структур затримали Олега Сенцова.У серпні 2015 року засуджений до 20 років колонії суворого режиму за звинуваченням в організації диверсійної групи «Правого сектора» та проведення терористичних актів на території Криму. Олег Сенцов провів в політичному ув’язненні понад 5 років.

Фільм «Носоріг» знятий у 2021 році у ко-продукції України, Польщі та Німеччини. Світова прем'єра фільму відбулася 9 вересня 2021 року у конкурсній програмі Orizzonti / Горизонти 78-го Венеційського кінофестивалю. Українська кінотеатральна прем'єра фільму запланована на 17 лютого 2022 року.

Історія фільму розгортається у 1990-ті в Україні. Головний герой — бандюга на прізвисько Носоріг втрапляє у лещата українського кримінального світу 1990-их та починає свій кривавий шлях, що приводить його зовсім не туди, куди він очікував.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *