Облаштували тимчасовий міст: з Луцька до Львова можна їхати напряму. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Облаштували тимчасовий міст: з Луцька до Львова можна їхати напряму. ФОТО
image
Оля Коновалова / 09.08.2021 / 0 Коментарів

У селі Гайок облаштували тимчасовий на трасі Луцьк – Львів.

Як повідомляє патрульна поліція Львівщини тут встановили середній автомобільний розбірний міст та організували реверсивний рух, який регулюватимуть спеціальні світлофори. Автівки проїжджатимуть через тимчасову переправу почергово.

Їздити ним можна лише легковим автомобілям, громадському транспорту, а також невеликим вантажівкам із загальною масою не більше 12 тонн та висотою кузова до 3 метрів.

З обох сторін мосту встановили 3-метрові арки, які обмежуватимуть рух великогабаритного транспорту.

Наразі тривають підготовчі роботи до реконструкції основного мосту шириною 13 метрів. На переправі облаштують пішохідні доріжки та зовнішнє освітлення. У Службі автомобільних доріг Львівщини розповіли, що новий міст планують відремонтувати в оптимально короткі строки – до кінця 2021 року.

За інформацією Управління транспорту та зв'язку Львівської ОДА, через міст у селі Гайок знову почали курсувати 12 автобусних маршрутів. Раніше вони об'їжджали зруйновану переправу через сусідні села, тож пасажири були змушені робити пересадку.

Нагадаємо, що 3 травня обвалилась частина автомобільного моста. У Службі автомобільних доріг Львівщини тоді заявили, що цей прикрий інцидент трапився, бо переправою курсували вантажівки.

Про критичний стан моста місцеві жителі повідомляли напередодні. Переправу планували відремонтувати влітку 2021 року, проте вона не дочекалась і впала.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *