Обстріл Вінниці: кількість жертв ракетного удару зросла до 21

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Обстріл Вінниці: кількість жертв ракетного удару зросла до 21
image
Оля Коновалова / 14.07.2022 / 0 Коментарів

21 людина, у тому числі троє дітей, загинули внаслідок ракетного удару по центру Вінниці. За медичною допомогою звернулися 90 осіб, з них понад 50 осіб госпіталізовані, у тому числі двоє дітей, 34 особи у важкому стані.

Постраждалі забезпечені усіма необхідними ліками. Про це повідомив голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

За словами Борзова, удар прийшовся по центральній площі в Замостянському районі, де перебувало багато людей. Жодного військового об'єкту там не було, підкреслив він.

Удару по центру Вінниці російські загарбники завдали крилатими ракетами «Калібр» з підводного човна з акваторії Чорного моря. Дві ракети було знищено зенітно-ракетними військами Повітряних сил ЗСУ.

Унаслідок ракетних ударів по центру Вінниці пошкоджено близько 55 будівель та 40 автомобілів.

«Зараз триває ліквідація пожежі на покрівлі триповерхового будинку, площа пожежі 750 метрів. Проводиться розбір конструкцій у будинку побуту «Ювілейний». Унаслідок ракетних ударів пошкоджено близько 55 будинків різного призначення та 40 автомобілів. Від ДСНС працює понад 160 осіб та понад 20 одиниць техніки, а також 9 психологів та 80 курсантів ДСНС», - зазначив представник ДСНС Віктор Вітовецький.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *