Одразу в кількох областях: волинські оперативники проводять масові обшуки. Кого шукають?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Одразу в кількох областях: волинські оперативники проводять масові обшуки. Кого шукають?
image
Оля Коновалова / 28.09.2022 / 0 Коментарів

Волинські правоохоронці просто зараз проводять обшуки на території кількох областей України та в одній з установ виконання покарань Житомирської області.

Як повідомив головний поліцейський Волині Юрій Крошко, наші оперативники виявили діяльність організованої групи шахраїв, які обдурили понад 20 волинян на суму близька 1 млн гривень. Діяли вони і в інших областях: тож загалом збитки обчислюються десятками мільйонів.

«Фігуранти видурювали кошти під приводом купівлі товару на різних ресурсах, нібито хотіли надати допомогу від держави, представлялись співробітниками банку тощо. З такими «схемами», на жаль, потерпілі чи не щодня звертаються на лінію 102 про вчинення щодо них шахрайських дій», - повідомив Юрій Крошко.

Встановлено, що організатор та кілька спільників нині відбувають покарання в одній з установ за скоєння різних злочинів, інші «допомагали» на волі, надаючи свої банківські картки у користування.

Загалом, до незаконної схеми причетні як мінімум десять осіб.

Під час обшуків правоохоронці уже вилучили ряд речових доказів, які свідчать про причетність до шахрайських дій. Слідчі дії тривають.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *