Охочих закликають приєднуватися до волинської «сотки»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Охочих закликають приєднуватися до волинської «сотки»
image
Назар Тарадюк / 01.08.2023 / 0 Коментарів

З початку весни підрозділи Волинської 100 окремої бригади територіальної оборони успішно виконують бойові завдання на сході України.

Про це повідомляють на офіційній сторінці бригади.

«Перебуваючи на найгарячіших ділянках фронту, наші бійці не здали жодної позиції і не зробили жодного кроку назад. Навпаки – в багатьох випадках ми покращили своє тактичне становище.

Жоден волинський тероборонівець не втік з поля бою і не зганьбив себе та своїх побратимів тавром «СЗЧ» (самовільне залишення частини).

Нещодавно – на День Української Державності – наша 100 обр ТрО першою серед понад 30-ти бригад територіальної оборони одержала з рук Президента України почесну відзнаку до Бойового Прапора – стрічку «За мужність та відвагу»», – йдеться у повідомленні.

Додають, що Волинську бригаду тероборони дедалі частіше називають «Бригадою Перемоги».

«І сьогодні саме у тебе є унікальний шанс стати одним із нас – невід’ємною частиною «Бригади Перемоги». Якщо маєш належний стан здоров’я та достатню мотивацію – ми готові розглянути твою кандидатуру. Звісно, перевага надається людям з досвідом військової служби (в іншому випадку треба буде пройти обов’язкову попередню підготовку).

Маєш усвідомлювати, волинські тероборонці нині перебувають аж ніяк не на курорті. Навколо справжня війна – з обстрілами, штурмами, втратами. Нам буває навіть дуже важко, але ми сумлінно виконуватимемо обов’язок перед українським народом стільки, скільки буде потрібно. Бо краще важко – аніж соромно», – пишуть тероборонівці.

Детальніша інформація за телефоном: 0931933673.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *