Операція «демонтаж»: луцькі муніципали уклали договір з «Ространс»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Операція «демонтаж»: луцькі муніципали уклали договір з «Ространс»
image
Еля Коротинська / 16.08.2022 / 0 Коментарів

Департамент муніципальної варти Луцька провів відкриті торги на закупівлю послуг з демонтажу. За інформацією сайту ProZorro закупівля пройшла 3 серпня 2022 року. Торги відбулись лише з другої спроби.

Вартість закупівлі – 1 700 000 грн. У послугу входить демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм, тимчасових споруд, гаражів, кіосків, металевих та дерев’яних конструкцій, господарських споруд (сараїв тощо), парканів, обмежувачів руху, шлагбаумів, балок, запірних планок та інших об’єктів, які розміщені без відповідних документів на території міста Луцька. Згідно з умовами торгів, також передбачається транспортування демонтованих конструкцій а також відновлення належного та естетичного рівня благоустрою територій.

Участь у торгах повторно взяло лише одне підприємство – ПП «Ространс». Власником і керівником юрособи є Наталія Петрівна Шух, уродженка села Нуйно Камінь-Каширської громади. Основним видом діяльності її підприємства є будування доріг та автострад. На конкурс бізнесменка подала усі необхідні документи, в тому числі і довідки про наявність бульдозерів та автогрейдерів. Більше того – Наталія Шах запропонувала виконати всі роботи за 1,5 млн грн.

Таким чином, до  кінця року планують демонтувати 140 МАФів і тимчасових споруд.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *