Підлітки, які скоїли жахливу ДТП, ганяли Луцьком зі швидкістю 120 км/год

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Підлітки, які скоїли жахливу ДТП, ганяли Луцьком зі швидкістю 120 км/год
image
Оля Коновалова / 13.12.2021 / 0 Коментарів

Неповнолітні, які скоїли жахливу ДТП на просп. Соборності, внаслідок якої постраждали 6 людей, перед тим їздили містом зі швидкістю 120 км/год.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.

«Цьому неповнолітньому виповнилось 16 років, але він не має водійського посвідчення. Наскільки нам відомо він взяв автомобіль без дозволу. До моменту аварії він та його три пасажири ганяли містом, подекуди навіть і зі швидкістю 120 км/год. Їх помітили поліцейські і намагались затримати, але підлітки почали втікати та при цьому ще встигали знімати на відео погоню і викладати в соцмережі»

Сергій Козак наголосив на тому, що відповідальних громадян треба виховувати з дитинства.

«Треба все-таки з‘ясувати, чому так сталось, що цей підліток спокійно взяв ключі та автомобіль», - резюмував Сергій Козак.

Нагадаємо, що 12 грудня, неповнолітні тікаючи від поліцейських збили людей, які переходили дорогу на проспекті Соборності. Жінку з важкими травмами та її 5-річного сина госпіталізували, а решту постраждалих з переломами після надання меддопомоги відпустили на лікування додому. Згодом у мережі опублікували запис з відеореєстратора, який зафіксував момент ДТП. Як зазначила патрульні, самі неповнолітні винуватці аварії також знімали втечу від копів на телефони та викладали у соцмережах.

В мережі уже оголосили про збір коштів на лікування постраждалої 39-річної лучанки та її 5-річного сина.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *