Підприємства Волині спрямували до бюджету 850 млн податку на прибуток

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Підприємства Волині спрямували до бюджету 850 млн податку на прибуток
image
Назар Тарадюк / 27.10.2023 / 0 Коментарів

Господарюючі суб’єкти Волині за підсумками трьох кварталів 2023 року спрямували до Зведеного бюджету 849,1 мільйона гривень податку на прибуток.

Про це інформує пресслужба сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Наразі сума перерахованого до Зведеного бюджету податку на прибуток в області на понад 239 мільйонів гривень перевищує аналогічні надходження торік. 

Позитивну динаміку надходжень із податку на прибуток на Волині фіксували щомісяця з початку року. Тож у податковій службі мають підстави стверджувати про якісний податковий супровід та відповідальне ставлення місцевого бізнесу до виконання податкових зобов’язань.

"Водночас у Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують господарюючим суб’єктам прозоро звітуватися про фінансові результати господарської діяльності. Бізнес-структури, які декларують уявні збитки, мінімізуючи в такий спосіб сплату податків, - під пильним контролем податкових інспекторів.

В умовах, коли країна протидіє загарбнику, неприпустимо звітуватися про фіктивну збиткову діяльність і в такий спосіб ухилятися від сплати податків. Належне фінансове забезпечення війська та оборонної сфери – основа  для захисту суверенітету і незалежності держави", - наголошують у податковій службі. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *