«Підтримка шалена», – волонтерка про забезпечення луцького військового шпиталю

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Підтримка шалена», – волонтерка про забезпечення луцького військового шпиталю
image
Яна Горчинська / 19.03.2022 / 0 Коментарів

Луцький військовий гарнізонний шпиталь постійно отримує допомогу у вигляді медикаментів, якісних лікарських інструментів, розхідників, кровоспинних, турнікетів та іншої провізії нашим захисникам та медикам. Про це на своїй сторінці у facebook написала волонтерка Наталія Ариванюк.

 «Хочу подякувати нам усім за нашу неймовірну єдність, за наш дух свободи, цілеспрямованість, працю! Допомога сім’ї, друзів, влади, військової адміністрації, знайомих та незнайомих людей, громадських організацій, фондів з-за кордону -це безцінно. Я отримую неймовірну кількість дзвінків, повідомлень про відправку допомоги, завантаження, розвантаження, відправка до адресата-особисто в руки».

Я точно знаю, що ми переможемо! Україна буде ще більш сильною, єдиною, дружньою, мирною процвітаючою, сучасною країною! Годжусь кожним!

І навіть приміщення офісу не вистачило на всі медикаменти і військові ніштячки, тепер у нашої команди є свій, крутий, сучасний, охоронюваний склад, для ще більш якісної волонтерської роботи»,- пише волонтерка.

Для охочих допомогти фінансово:

5523245800638247 грн

5218572211990523 €

Наталія Ариванюк

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *