«Плакала від щастя»: спогади колишньої полоненої Мар'яни Мамонової з пологового у Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Плакала від щастя»: спогади колишньої полоненої Мар'яни Мамонової з пологового у Луцьку
image
Назар Тарадюк / 18.11.2022 / 0 Коментарів

Звільнена з полону Мар’яна Мамонова, яка у Луцьку народила дівчинку, поділилася спогадами про те, як їй персонал перинатального центру приносив листівки та квіти від незнайомих людей, які підтримували її.

Про це військова пише на своїй сторінці. 

«Перебуваючи у перинатальному центрі мені щодня медичний персонал приносив квіти з листівками від незнайомих мені людей. І ось ця листівка була одна із перших. Відверто, мені незвично отримувати квіти від не знайомих людей. Я не знайома з @stop_ivanna, але дякую тобі! Мені було надзвичайно приємно. Я плакала від щастя. Як буду у Луцьку, хочу з тобою зустрітися й обійняти тебе міцно», – пише Мар'яна.

Нагадаємо, що історію капітана медичної служби Збройних Сил України, учасниці російсько-української війни Мар’яни Мамонової знає вся Україна. Майже всю вагітність вона спала на бетонній підлозі та недоїдала у полоні.

21 вересня вона повернулася з полону, а 25 народилась її донька Анна.

1 жовтня колишню військову полонену з новонародженою донечкою виписали з Волинського перинатального центру.

Пізніше Мар'яна Мамонова отримала у Луцьку паспорт громадянки України у вигляді ID-картки. Жінка втратила документи, перебуваючи в полоні. Нині їй виробили нові та видали в обласному центрі Волині.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *