Погуляйко відвідав бійців 100 бригади ТрО на Сході держави

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Погуляйко відвідав бійців 100 бригади ТрО на Сході держави
image
Назар Тарадюк / 28.09.2023 / 0 Коментарів

Голова Волиської ОВА Юрій Погуляйко поїхав на Схід України, де волинська бригада ТрО понад півроку виконує бойові завдання в складі Зброних Сил України.

Про це повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Зокрема, начальник ОВА наголосив, що потреби військових – завжди в пріоритеті. Саме тому в області намагаються максимально забезпечувати їх усім необхідним, про що повідомляють бійці.

Днями для волинської бригади вже доставили потужні дизельні генератори. Окрім того, бійцям привезли зарядні станції «EcoFlow», квадрокоптери Mavic, ноутуки та іншу необхідну техніку. Звичайно, потреб, як і завдань у наших бійців, дуже багато, тому робота триватиме й надалі.

«Кожен з нас вдячний за те, що військові роблять для нас. І окрім матеріального забезпечення, захисникам і захисницям важливо чути слова поваги й підтримки. Тож напередодні їх свята, Дня захисників та захисниць, мав нагоду вручити Почесні грамоти обласної державної адміністрації з врученням відзнаки та Подяки голови облдержадміністрації військовослужбовцям нашої волинської 100 бригади ТрО. Дякуємо за захист!» - написав Юрій Погуляйко.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *