Поліція знайшла чоловіка, який запускав салюти в Ковелі

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Поліція знайшла чоловіка, який запускав салюти в Ковелі
image
Віктор Гордійчук / 08.11.2022 / 0 Коментарів

Поліція встановила особу ковельчанина, який днями «салютував» у Ковелі. Порушником виявився 35-річний раніше судимий чоловік.

Про це у телеграмі повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка.

«Не знаю, добре чи погано, що він не потрапив до рук власне ковельчанам. Бо відео, яке оприлюднив Олександр Філон, викликало просто хвилю справедливого обурення: війна і салюти? Неприпустимо!» - зазначив Чайка.

Він подякував поліцейським, які, попри те, що виклику на номер 102 не було - зреагували в рамках моніторингу соцмереж та ЗМІ, дільничні Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області внесли порушення до журналу єдиного обліку. 

Виявляється, в такий спосіб розважався 35-річний, раніше судимий ковельчанин, який був у стані алкогольного сп‘яніння.

Поліцейські склали протокол за Статтею 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ця стаття передбачає відповідальність за порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів. І тягне за собою штраф від тридцяти п‘яти до шістдесяти неоподаткованих мінімумів з конфіскацією піротехнічних засобів.

«Знаєте, коли наближається кінець цього надважкого року, хочу ще і ще раз застерегти: навіть не мисліть про петарди чи салюти. Я просто чомусь подумав, що тоді поліцейським доведеться відбивати такого порушника вже у ковельчан. І жодні штрафи не врятують», - додав мер Ковеля.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *